Zgjedhjet në Shqipëri-PS drejt fitores

No Comment Yet

Komisioni Qendror Zgjedhor ka publikuar rezultatet e mbi 50 % të votave në të gjithë Shqipërinë për zgjedhjet parlamentare të mbajtura dje.

Bazuar në këto të dhëna, Partia Socialiste prin me 51 %.

Teksa janë numëruar 2505 nga 5362 kuti në të gjithë Shqipërinë, PD ka marrë 29.49% të votave dhe LSI me 15.3% të votave.

Projeksioni për ndarjen e mandateve është si mëposhtë:

PS – 73 mandate

PD – 42 mandate

LSI – 20 mandate

PDIU – 4 mandate

PSD – 1 mandat

Up Next

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *