Xhaka i përgjigjet De Biasit (Foto)

No Comment Yet

Taulant Xhaka dhe Gianni de Biasi po e vazhdojnë ‘luftën’ me fjalë mes tyre.

Gianni de Biasi, gjatë një interviste në emisionin “Opinion” në TV Klan,  ka thënë se kthimi i Taulant Xhakës në Kombëtare nuk varet nga ai, por nga sjellja e lojtarit.

“Nuk vret nga unë por nga sjellja e tij, ai ka gabuar. Ka dhe episode te tjera qe nuk janë pare nga telekamerat, qe unë nuk dua te flas, pasi dua qe te mbroj figurën e tij, unë jam 60 vjeç, nuk jam 27 si Taulanti”, ka de deklaruar de Biasi.

Kurse, pas kësaj deklarate, mesfushori i Baselit ka postuar një fotografi në Facebook me mbishkrimin” Identiteti im vazhdon”, ka shkruar Xhaka.

Up Next

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *