Merr fund ‘lufta’ Angelina-Brad! Aktori takon fëmijët

No Comment Yet

Aktori i njohur, Brad Pitt ka marrë një dhuratë të bukur për ‘Ditën e Babait’ duke kaluar kohë me fëmijët e tij.

Kjo ishte surprizë nga ana e Angelina pas gjithë debatit që po bëhet mes tyre për kujdestarinë e fëmijëve.

Të gjithë qëndruan në shtëpinë e Brad Pitt në Los Angeles të shtunën në mëngjes duke u kthyer më pas te mamaja e tyre për të bërë një udhëtim drejt Etiopisë.

‘Lufta’ mes Angelina dhe Brad duket se është drejt fundit, pasi ky i fundit i është nënshtruar terapisë dhe është në gjendje shumë të mirë.

Ndërkohë, vazhdojnë të jenë në gjyq për kujdestarinë e 6 fëmijëve, të cilët kanë qëndruar me Angelinën gjatë gjithë kësaj kohe.  

Up Next

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *