Krasniqi : Të presim e të shohim!

No Comment Yet

Kryetari  i Këshillit i Kombëtar të Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi pas rezultatit të 11 qershorit ka thënë se  se duhet pritur për të parë nëse sovrani ka bërë zgjedhjen e duhur.

Postimi i plotë i Krasniqit:

DO TË DOJA TË BESOJA?!

Politika nuk është art i dëshirave meskine, por art i se mundshmës pas përpjekjeve mbinjerëzore të njerëzve që kanë integritet të veçantë e vizion të qartë për publikun e gjerë e shtetin që duhet ta përmbyllë shtetësinë!

Integriteti politik, vizioni i qartë dhe zemërgjerësia e Madhe e të “parëve” tanë të dalë nga zgjedhjet e fundit, i duhen vendit e kombit tonë!

A ka bërë sovrani një zgjedhje të tillë, le të presim e të shohim!

Unë do të doja të besoja?!

Me gjithë atë, le të shpresojmë

Up Next

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *