Latest on RAJONI

Hahn të enjten në Serbi

Komisioneri Evropian për Zgjerim dhe Politika të Fqinjësisë, Johannes Hahn të enjten do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Serbi. Siç raportojnë...