Latest on LAJME

Kosova me ambasadë në Senegal

Diplomacia kosovare ka bërë edhe një shtrirje të re gjeografike, duke u bërë me përfaqësim dhe prezencë të përhershme diplomatike edhe në...

Beyonce lindë binjakë

Më në fund adhuruesit mund të marrin frymë lirshëm, pasi pas disa ditëve të rrëmujës rreth asaj nëse Beyonce ka lindur apo...