Latest on BALLINA

S’ka arsye për ngërç politik!

Ndonëse asnjëri prej koalicioneve parazgjedhore, përkatësisht subjekteve politike, nuk i ka fituar votat e mjaftueshme për formimin e qeverisë, njohësit e rrethanave...

Kosova me ambasadë në Senegal

Diplomacia kosovare ka bërë edhe një shtrirje të re gjeografike, duke u bërë me përfaqësim dhe prezencë të përhershme diplomatike edhe në...